1,5 centimeter

Vandaag (10 oktober) hadden we een afspraak voor een tweede echo in het Sint Antoniusziekenhuis.

Ingrid is de afgelopen 2 weken al flink misselijk geweest, dus ze klaagt niet meer dat ze niets voelt, eigenlijk zou het zelfs wel wat minder mogen (ze heeft de laatste 2 weken geen dag meer gehad dat ze zich lekker voelde, ook het eten bij Afrika! Afrika! heeft haar helaas veel problemen gegeven).

Om 09:30 stipt waren we bij de ons inmiddels bekende afdeling. We mochten meteen doorlopen en na wat vragen van de arts, direct de tweede echo. Als nu alles goed is, is de kans heel groot dat het goed blijft gaan zei ze de vorige keer.

29427

Al snel zien we dat de kleine al 5 keer zo groot is als 2 weken terug, nu dus 1,5 cm, 2 weken terug dus nog maar 0,3! Het hartje klopt perfect en dus draagt de arts ons nu over naar Alnatal waar we voortaan naartoe gaan voor echo’s en alles waar we het bestaan nog niet vanaf weten. We hebben ook daar direct een afspraak gemaakt en hebben ons ook voorgenomen vanaf nu bekend te maken aan iedereen dat we zwanger zijn!

De spannende maar ook leuke periode is begonnen. Dat gaat voor Raimond inhouden dat hij veel moet klussen, Ingrid zal nog even een paar weken ziek zijn, maar dat alles zal de pret niet drukken!

Leave a Reply

thirty  +    =  thirty four