De auto’s zijn geleverd

Nieuwe Volvo V60's op trailer bij Snow

Nieuwe Volvo V60’s op trailer bij Snow

Vandaag zijn de eerste drie nieuwe auto’s geleverd. Er in rijden mocht nog niet (behalve even naar de juiste plek om te laden), maar wel hebben we allemaal even de kans gekregen wat instellingen te wijzigen en de Volvo On Call-app te verbinden.

In ieder geval kunnen we nu vanuit huis zien waar de auto staat, hoe warm het er omheen is, de kachel/airco aan doen, etc..

Op 1 of andere manier liep ik tegen een ‘bug’ aan in deze app, bij mij kan je met de app alleen de achterklep ontgrendelen. Een andere kon er normaal alle portieren mee openen, maar bij mijn auto moet hier dus nog iets worden opgelost. Hiermee is wel meteen de inbraakbeveiliging getest, want 1 collega probeerde via de achterklep naar voren te komen, maar dit lukte niet binnen de tijd die gegeven werd en dus…. alarm!

Een minuut na dit alarm werd ik meteen door Volvo gebeld met de vraag wat of mijn auto gestolen is en moest ik bevestigen met een vooraf afgesproken wachtwoord (waar ik eerst niet eens van wist dat ik die had :-)) dat ik ook daadwerkelijk de eigenaar ben.

Goede test vandaag dus al! :-).

Morgen verder, maar dan ook daadwerkelijk rijden. Eerst de “oude” auto inwisselen (is toch alweer bijna 4,5 maand oud :-)), wachten tot het Snow-logo erop zit en ’s avonds heerlijk elektrisch rijdend naar huis toe!

2 Responses to “De auto’s zijn geleverd”

 1. Geert Says:

  Gave foto, die mooie, fijne Volvo’s tussen de VW’s 😉 Prima kleur ook!
  De logo’s er op en helemaal af…

  Klinkt alsof je een geweldige gadget mag gaan rijden, ben heel erg benieuwd naar het rijgedrag!

 2. Raimond Says:

  Ja, zeker een mooie kleur. Langzaam weer terug naar het “oude” kleurtje! :-).

  En het is echt een gadget op wielen zoals je zegt!

  Tot nu toe een erg fijn rijgedrag, duidelijk een grotere en zwaardere auto. Wel wat stugger dan de VW, vooral te merken in straten met wat hobbels maar dat mag de pret niet drukken.

Leave a Reply

three  ×    =  twenty one