Archive for april, 2006

Dopey terug in Belt-Schutsloot

zaterdag, april 29th, 2006

Sinds afgelopen vrijdag (28 april), ligt Dopey tijdelijk weer op haar plaats in Belt-Schutsloot.
We hebben de boot vrijdag nog snel bij Jachtbouw Succes weg moeten halen, omdat hier toch wat mis ging met de verkoop en zij op 29 april (Koninginnedag) dicht waren.
Dus wij beiden hals-over-kop eerder weg van ons werk om Dopey dus op tijd te kunnen ophalen, maar het is dus gelukt. Wel waren we duidelijk de laatsten die nog door de Arembergersluis gingen, 5 minuten later en we waren niet meer geschut.

Belt-Schutsloot moet overigens wel wat doen aan het openbaar vervoer, vrijdagavond hebben we 1 uur moeten lopen naar de dichtsbijzijnde bushalte om de auto weer te kunnen ophalen in Marknesse. Een sportief dagje was het dus voor ons :-).
Na dit sportieve dagje, bleek dat in de omgeving van Belt-Schutsloot de jaarlijkse traditie tijdens Koninginne-nacht zou worden uitgevoerd. Dat betekent dat veel brommers zonder uitlaat de hele nacht door het dorp en weilanden crossen. We hebben dus eigenlijk geen oog dicht gedaan :-(. Weer iets om aan te denken dus voor volgend jaar :-).

Dopey ligt voor de duur van 1 week in Belt-Schutsloot, hierna zal ze toch echt naar een zogenaamde bemiddelingshaven gaan, waar deze te koop komt te liggen.

Rederij Kollman

vrijdag, april 21st, 2006

Aangezien Ingrid en ik op dit moment bezig zijn met een andere boot, zijn we tijdelijk in de luxe positie dat we 3 boten hebben. Ik denk dat je ons dus ondertussen een rederij kunt noemen.
Welkom dus op de site van Rederij Kollman :-).

De “vloot” van Huize Kollman bestaat momenteel uit:
* Marco 860 AK “Dopey”
R0010072
* Seago 260 (bijboot)
* Proficiat MyBoat “Rivendell”
Dopey Too in juli 2004

Overigens ligt de Marco 860 AK te koop, dus wil je ook je eigen rederij beginnen is deze boot een mooi begin! 🙂