Archive for december, 2007

Muren zijn af!

vrijdag, december 28th, 2007
31259

De muren zijn sinds vandaag helemaal af!

Ronald heeft de dag voor kerst nog meegeholpen om alles glad te strijken. Zelf moest ik eerste Kerstdag nog aan de slag om de muren glad te schuren en voor te strijken. Direct na kerst (derde Kerstdag :-)) is Mathijs langsgekomen om te zorgen dat de muren geverfd worden.

31262

Het is dus uiteindelijk ook goed gelukt. Eigenlijk zelfs beter dan Ingrid en ik beiden hadden verwacht, wat voor mij inhoudt dat ik vriendelijk ben verzocht toch ook de muren van haar fitness-kamer onder handen te nemen en later in het jaar ook de woonkamer maar eventjes.

Maar goed, niet getreurd, ook ik ben er wel blij mee.

Nu nog verder de commode en kast in de juiste kleur brengen en dan kan de vloer gedaan worden (het oude tapijt wordt nu nog gebruikt als verf-opvanger, lekker makkelijk ;-)).

Ronald en Mathijs, beiden van harte bedankt voor de hulp, het schiet nu echt goed op!

Cadeau van opa en oma

woensdag, december 26th, 2007

Tweede kerstdag hebben we van het kerstdiner mogen genieten in Enschede.

31246

Utah ging ook mee, dus… even een primatour slikken voor hem. Na een korte tussenstop in Voorthuizen (we hadden zelfs nog even bij Bianca langs kunnen gaan, maar dan waren we te laat voor het diner) zodat Utah niet in de auto zou overgeven, heeft hij het bijna gered tot het eind. Net op tijd haalde ik Utah uit de achterbak, zodat hij zijn ontbijt netjes in de goot kon neerleggen :-(.

31250

Voordat we begonnen met eten, liet (O)Pa Lippinkhof het door hem gemaakte cadeau zien. We zijn hier zeer blij mij en dit zal een mooie plek innemen op de babykamer! Bedankt dus (o)pa en (o)ma!

Behang > /dev/null

zondag, december 16th, 2007

Dit weekend een klus waar je weinig bij moet nadenken afgerond.

31173

Het behang moest in de babykamer moest van de muren af, dus zaterdagmiddag lekker afreageren op de muren! :-).

Uiteindelijk bleek dat het behang nog best goed vast zat, sommige stukken gingen voorspoedig naar beneden maar het overgrote deel kwam in kleine stukjes van de muur zetten. (meer…)

Fitnesskamer 0.5, babykamer 0.1

zondag, december 9th, 2007

Jawel, het is zover!

Ingrid is van fitnesskamer 1.0 naar 0.5 gegaan. Ietsjes kleiner dus, maar…. de weg is nu vrij om alles klaar te maken voor de toekomstige babykamer (nu dus versie 0.1 ;-))!

Bij de vuilstortplaats en kringloop kennen ze ons ondertussen wel. Bij de kringloop sprongen ze zelfs snel op toen ik weer aan kwam rijden :-). Daar zijn de spullen dus in ieder geval goed terecht gekomen en de rest bij de vuilstort.

Na wat zweet en tranen (gelukkig geen bloed), is het grote fitness-apparaat in een aantal onderdelen verplaatst naar de oude logeerkamer (helaas, komende tijd even geen ruimte voor logeerpartijtjes). Na wat passen en meten staat alles hier en is ook nog te gebruiken! (meer…)