Archive for februari, 2009

Alweer een nieuwe haven

woensdag, februari 4th, 2009

Net als vorig seizoen, zijn we weer op zoek naar een nieuwe haven.

In Breukelen hadden we een haven op het oog (een andere dan vorig seizoen, daar lag de boot toch wel erg ver van de bewoonde wereld, mooi, maar ver lopen en iets te rustig voor ons), maar deze had tot op heden nog geen plek vrij voor ons.

32422

Op zoek dus maar naar een haven in de buurt, we willen niet weer ieder weekend naar Overijssel reizen om van het water te genieten.

Al snel (binnen een half uur zoeken) hebben we een mooie plek gevonden. We keren weer terug naar onze “roots” en gaan weer aan de Randmeren liggen. Dit keer aan ’t Eemmeer en wel bij Jachthaven de Eemhof.

32437

Deze jachthaven heeft een groot voordeel, het grenst namelijk aan ’t Centerparcs daar en dus kunnen we ook van de faciliteiten daar gebruik maken. Dat betekent dus voor Jasmijn een mooie speelplek, kinderboerderij, subtropisch zwembad, etc.. Voor ons betekent het dat we keuzes moeten maken naar welke van de 7 restaurants we nu weer gaan, wanneer we geen zin hebben in koken ;-).

Nog even wachten totdat het vaarseizoen is begonnen dus (ondertussen ligt er nu zelfs nog sneeuw buiten en wij denken alweer aan de zomer ;-)), maar dan gaan we er weer lekker van genieten!