Archive for oktober, 2006

Einde vaarseizoen 2006

zondag, oktober 29th, 2006

Deze week was het einde van vaarseizoen 2006, een vaarseizoen waarin we de beschikking hebben gehad over 2 boten, iets teveel van het goede dus :-).

Zaterdag 28 oktober hebben we eerst de Proficiat (Rivendell) geinspecteerd aan de onderkant. De boot staat sinds deze week op de kant, zodat we deze winter de onderkant goed onderhanden kunnen nemen.

20670

Hierna zijn we naar Jachthaven de Kranerweerd gegaan om de Marco 860 (Dopey) over te dragen aan de nieuwe eigenaar. De boot blijft onder de nieuwe eigenaar ook Dopey heten, dus wellicht komen we Dopey in de toekomst nog ergens tegen!

20664

Accessoires over?!

vrijdag, oktober 20th, 2006

Bij ons in de straat hebben sommige mensen een flink grote auto, ook wel een bus…

Blijkbaar is er een strijd ontstaan tussen de bussen en wel een strijd over de meeste accessoires die bij de bus besteld kunnen worden.

Wat doe je nu als de achterkant van je bus dicht zit, maar de buurman heeft daar wel een ruitenwisser zitten?! Juist! Dan neem je toch ook een ruitenwisser! 🙂
20688

Nieuwe eettafel en klussen

zondag, oktober 8th, 2006

Dit weekend moest het er toch van komen…. We willen eigenlijk eens een nieuwe eettafel (incl. stoelen).

Zaterdag dus toch maar eens de meubelboulevard bezocht (ohoh! :-)).

Na veel zoeken en heen-en-weer rijden (van Utrecht naar Bunnik naar Leerdam en weer terug naar Utrecht) hebben we toch besloten.

De tafel moest groot genoeg zijn (de huidige tafel is echt te klein als we bezoek krijgen of als Ingrid lekker gekookt heeft voor ons 2-en), dus een tafel van 2 meter bij 1 meter zou heerlijk zijn.

Om ook die lengte echt te gebruiken, moeten ook genoeg zitplaatsen aanwezig zijn, dus ook 6 stoelen kan geen kwaad.20624

(meer…)

Weekend weg en rode muur!

zondag, oktober 1st, 2006

Waarschijnlijk was dit wel het laatste mooie na-zomer weekend van 200620578, dus hebben we er nog even van genoten.

Vrijdagavond dus naar de boot toe en zaterdagochtend op naar Steenwijk.

Onderweg kwamen we eerst nog een boot met motorpech tegen, deze hebben we dus teruggesleept naar onze haven (de Waterlelie in Belt-Schutsloot). Nadat we een lekkere fles witte wijn hebben gekregen voor onze sleep-actie, gingen we een 2e keer op weg naar Steenwijk.

(meer…)