Archive for september, 2007

Zekerheid

woensdag, september 26th, 2007

Ingrid kon het niet aan om te wachten tot 3 oktober. In het ziekenhuis snappen ze dit aangezien we al geruime tijd bezig zijn zwanger te worden. De eerste afspraak wordt flink naar voren gehaald en wel naar 26 september om 09:30 uur.

Samen in spanning naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein. De afdeling gynaecologie weten we ondertussen wel te vinden, maar dit keer is de kans groot dat we er blij vandaan gaan.

Na een kort gesprek met de arts, waarin wordt aangegeven dat er grote kans is dat het hartje nog niet klopt en dat we hier niet van moeten schrikken, gaan we naar de kamer met het echo-apparaat.

(meer…)

Ja of nee?

donderdag, september 20th, 2007

Ingrid zegt al de hele tijd nee, Raimond zegt ja….

Maar waarover?

Raimond is duidelijk van mening dat Ingrid zwanger is, deze week was hij op cursus in Amstelveen, elke ochtend even contact en maar vragen of Ingrid al een zwangerschapstest wil doen.

Uiteindelijk wil Ingrid dan toch een test doen, alleen maar om te bewijzen dat ze niet zwanger is.

Donderdag 20 september om 16:00 uur, Raimond is eerder thuis, Ingrid heeft al haar vrije middag, dus meteen maar de test doen. 1 Minuut later komt Ingrid verbaast terug: Nee, dit klopt niet, dit kan echt niet! Raimond ziet bevestigt wat hij al lang vermoedde! (meer…)

Weekje boot omvaren: Belt-Schutsloot -> Maurik

zondag, september 9th, 2007

Afgelopen week hebben we vrij genomen om de boot om te varen naar de nieuwe haven in Maurik.

We hadden twee opties om dit te doen, via de IJssel en dan bij Arnhem de Rijn of juist via de Randmeren en de Vecht. Deze laatste optie hebben we gekozen, zo komen we nog wat leuke plaatsjes tegen en kunnen we zelfs dwars door Nieuwegein varen, ook weer eens wat anders ;-).

Grotere kaart weergeven

Zaterdagmorgen 1 september vertrokken we uit onze vertrouwde haven in Belt-Schutsloot, na afscheid genomen te hebben van onze buren daar. Het was een hele mooie haven, maar helaas… de reistijd is toch echt teveel :-(.

28758

Onze eerste stop was Kampen, een mooie oude hanzestad aan de IJssel met ook een hele mooie haven om te overnachten.

28794

Hierna de IJssel afgezakt tot het Ketelmeer, waar we de Randmeren opdraaiden. Na een paar uur varen, met onderweg entertainment van een powerboat-race (incl. waterskiers!) bereikten we Harderwijk. Hier hadden we nog nooit overnacht, dus dat moest deze keer maar gebeuren. Door de lange tocht hebben we alleen niet veel meer van Harderwijk gezien dan de haven, volgende keer beter dus.

(meer…)