Archive for maart, 2008

Concert James Blunt

dinsdag, maart 18th, 2008

Gisteravond zijn we (nog als verjaardagscadeau voor Ingrid en mij) door mijn zwager en zus meegenomen naar een concert van James Blunt.

31730

Na eerst afgesproken te hebben op de A12, even een tussenstop gemaakt bij AC Restaurant Reeuwijk om te eten, zijn we doorgereden naar Ahoy. We waren precies op tijd binnen, 1 stap de zaal in en het voorprogramma (The Hoosiers) startte.

Wat ons betreft konden ze niet snel genoeg vertrekken, tijd voor de hoofd-act!

Na +/- 1 uur, startte James Blunt dan eindelijk. Duidelijk is dat dit ook een artiest is die live net zo goed (zo niet beter) zingt als op zijn albums.

Na iets meer dan 1,5 uur was de pret dan toch over, nummers als “You’re beautiful”, “Goodbye my lover”, “1973”, etc. klonken nog na in onze oren. We hebben er in ieder geval van genoten en vonden dit een perfect verjaarscadeau! Dus Ronald & Bianca bedankt voor deze avond!

Pre-nataal kraambezoek

zondag, maart 16th, 2008

Gisteren zijn we op bezoek geweest bij Mathijs en Jemy. Jemy is 20 maart uitgerekend, dus nog even op de valreep op bezoek.

31716

Fototoestel meegenomen om de twee zwangere buiken nog even te vergelijken (Jemy was duidelijk dikker dan Ingrid, maar zij zou dan ook snel gaan bevallen).

Na een gezellig avondje bijkletsen weer naar huis, tijdens het afscheid gekscherend succes met de bevalling van komende nacht gewenst.

31722

Nu blijkt dat we er met z’n allen niet ver naast zaten, om 08:44 kreeg ik een MMS van Jemy met daarin een foto van een baby. Wat blijkt, Jemy is vanochtend (16 maart) om 08:20 uur supersnel (Mathijs meldde dat ze de verloskamer niet eens gehaald hebben!) bevallen van een zoon (Jasper).

Van harte gefeliciteerd dus aan Jemy, Mathijs en Lotte!

Voortgang zwangerschap

vrijdag, maart 14th, 2008

Even een samenvatting van de voortgang tot nu toe.

Donderdag 28 februari hebben we een zgn. 4D-echo laten maken, we waren wel nieuwsgierig naar de kleine. Helaas… hij/zij wil zich voor ons nog verborgen houden, dus… gezicht diep in de placenta gedrukt en dus geen beeld (naja… degene die de echo maakte noemde al alien). Wel duidelijk waren de handjes (incl. vingers), voetjes (incl. tenen) en de billen. Dan maar wachten tot 22 mei, dan zien we het zelf ook live ;-).

We hadden eigenlijk geluk dat Ingrid die dag ter been was voor de echo (ze had al de hele week last van pijnlijke harde buiken). Dit hadden we wel genoemd bij de echo, maar dit was niet ernstig (werd gezegd….). Na het weekend bleek wel anders, Ingrid belde toch nog maar eens met de verloskundige dat het niet was gestopt en zelfs bijna continue voorkwam.

Blijkbaar had Ingrid toen wel de juiste persoon aan de lijn, die raadde meteen aan te stoppen met alle activiteiten (ze mocht eigenlijk alleen maar op bed liggen en meer niets) en zsm langs te komen voor een controle.

(meer…)

Babyspullen

vrijdag, maart 7th, 2008
31688

Gisteravond werden we gebeld dat onze bestelling bij Baby-Dump binnen was.

Dit betekent dus dat we nu echt een vol huis gaan krijgen (tijd om weer eens wat naar de gemeentewerf te brengen ;-)).

31706

Vandaag dus alles opgehaald, uitgeprobeerd en (voor zover nodig) in elkaar gezet.

31684

We hebben een kinderwagen incl. wandelwagen van Mutsy, te weten de 4Rider (dus 4-wiels, lekker om bijv. weer naar Texel te gaan (begin juni alweer, dit keer met Snow!) en door de duinen te crossen ;-)). Daarbij een Maxi Cosi in een felle kleur (compenseert het saaie blauw van mijn auto) en vandaag gelijk maar een leuk boxkleed en campingbed gekocht. Vooral het laatste is wel handig aangezien we dat vaak zullen gebruiken op de boot.

31694

Dus we zijn nu helemaal voorzien, een paar kleine dingetjes nog (babyfoon, luiers en allerlei dingen waar ik nu de naam nog niet eens van weet) maar echt veel kan het niet meer worden.

Eindelijk, eindelijk! en Texel

dinsdag, maart 4th, 2008

Eindelijk?! Jawel, ik was afgelopen vrijdag (29 februari) eindelijk weer jarig! De leeftijd 10 komt nu wel erg dichtbij, maar ik heb gelukkig nog 4 jaar uitstel ;-).

Nog meer eindelijk?! De kinderkamer is nu nog verder af. Tot afgelopen vrijdag moest ik nog steeds een paar deuren schilderen, maar deze zijn nu eindelijk ook af. Net op tijd, want de ouders van Ingrid kwamen op bezoek en die willen graag de kamer zien!

31662

Als verjaardagscadeau hebben Ingrid en ik elkaar o.a. een weekend Texel cadeau gedaan. Naast dat dit leuk is voor Utah (lekker rennen op het strand en in de duinen) leek het ons ook leuk om de ouders van Ingrid mee te nemen (kunnen we ze inmaken in een potje Kolonisten).

(meer…)