Laatste weekend in Belt-Schutsloot

28680

Dit weekend was ons laatste volledige weekend in Belt-Schutsloot.

We hebben nl. inmiddels besloten om de ligplaats bij Jachthaven de Loswal in Maurik te nemen. Als we de boot nu nog omvaren naar de nieuwe haven, kunnen we het naseizoen al genieten van een kortere reistijd naar de boot. Ook het winteronderhoud wordt hierdoor een stuk makkelijker.

28674

Opeens blijkt dat we dus het laatste weekend in Belt-Schutsloot liggen. De ouders en broer van Ingrid vinden de haven dusdanig leuk, dat ze nog 1 keer langs zijn gekomen om afscheid te nemen.

Gelukkig was het (in tegenstelling tot de rest van de zomer) dit weekend lekker weer, dus hebben we nog heerlijk van de zon genoten op het gras bij de boot. Uiteraard moest ook nog voor een laatste keer een rondvaart met de bijboot worden gedaan door “de Wieden”, Ingrid en Raimond hebben deze rondvaarten verzorgd voor Ma en Robert Lippinkhof.

28668

Na nog wat onderhoud aan de davits, waarvoor de boot even omgekeerd in de box is gelegd, is de boot nu klaar voor de tocht naar Maurik. De toch zal zeer waarschijnlijk via de Randmeren, de Vecht, Nieuwegein en de Lek gaan. Een tocht van 200 kilometer, dus hebben we nog een leuk stukje varen in het vooruitzicht.

Tags:

Leave a Reply

  +  22  =  29