Gondelvaart Belt-Schutsloot 2007

De gondelvaart van Belt-Schutsloot 2007 is weer voorbij.

Net als voorgaande jaren waren ook dit jaar weer zeer mooie gondels gebouwd. Twee gondels van onze voorkeur, te weten

28442

“De leugen regeert” en “de Kalief-Ooievaar”

28487

hebben ook nog eens de eerste prijs gehaald.

Nadat we de gondels eerst vlak voor hun vertrek hadden bekeken, zijn we terug naar de boot gegaan om de bijboot op te halen. Met de bijboot zijn we (samen met Robert, de broer van Ingrid) de Kleine Belterwijde op gevaren om de gondels vanaf het water te bekijken, maar uiteraard ook voor het vuurwerk.

Helaas duurde het nogal lang voordat de gondels het meer op kwamen (de brug was kapot gegaan), waardoor we zo’n 2 uur op het water hebben rondgedobberd. Dat was dus wel even fris, maar uiteindelijk toch wel heel mooi om mee te maken.

28547

Gelukkig was het zaterdag een stuk warmer, dus zijn we samen met Robert nog een stuk wezen varen richting het plaatsje Muggenbeet. Hier vonden we nog een mooie plek om te overnachten en ’s avonds van de avondzon te genieten op het achterdek.

Zondag teruggevaren naar de haven, waar ’s middags de ouders van Ingrid ook nog op bezoek kwamen. Dit was makkelijk voor Robert (hoeft hij niet met de trein terug) en voor ons omdat zij ons trakteerden op eten op het plaatselijke terras van onze jachthaven.

Al met al was het weer een lekker weekend, tussen al het slechte weer door toch nog kunnen genieten van een paar zomerse dagen!

Tags:

Leave a Reply

nine  ×    =  eighty one