Gezinsuitbreiding

Jaja, je leest het goed! Maar niet zoals je misschien gedacht had :-).

Dopey nogmaals met knabbelstokTijdens onze vakantie in Amerika is het vriendinnetje (de cavia Dopey) van Knuffel (het konijn) overleden. Omdat het konijn toch wel erg stil werd, leek het ons beter om weer een maatje voor hem te zoeken. Na wat zoekacties en informatie vergaren, bleek dat een jong konijntje (vrouwtje dan wel) ook best kan.

IMGP4902.JPGHet konijntje is vandaag gehaald en na een kennismaking in de douche (plantenspuit in de aanslag voor het geval een gevecht zou ontstaan) zitten ze nu al gezellig bij elkaar in de kooi. Knuffel accepteert duidelijk zijn nieuwe vriendinnetje die we Droppie genoemd hebben.

2 Responses to “Gezinsuitbreiding”

  1. Cailin Coilleach Says:

    Holy fsck, wat een geniaal beest! πŸ˜€

    PLUIS! *doet een “poef” beweging met z’n handen*

    Geniaal πŸ™‚

  2. Raimond Says:

    Jaja, het beestje weet precies hoe ze ons moet bespelen. Gaat dus lekker πŸ™‚

Leave a Reply

79  +    =  87