Dopey Too

Tweede Paasdag moesten we iets doen om de jetlag door te komen. Dus dan maar eens bij de boot kijken aangezien deze ook bijna weer in het water wordt gelaten.

De boot is naamloos, klaar voor de echte naam!Jawel, de nieuwe naam! We hadden nog 1 belangrijke taak uit te voeren en dat was om eindelijk de oude naam te verwijderen en de door ons gekozen naam op te plakken. Dit was ook wel het handigste om te doen voordat de boot in het water ligt, dan krijg je de letters er namelijk nog recht op :-).

Ook de woonplaats geeft nu (afgekort, dat wel) aan waar de eigenaren wonen.Het werk is goed gelukt en wanneer de boot (Dopey Too) aanstaande zaterdag in het water gaat, krijgen we tenminste ook geen vragen meer wat we uit Scheveningen helemaal doen in Belt-Schutsloot. Nu zal het weer de standaard vraag worden wat we uit Nieuwegein hier helemaal doen ;-).

Tags:

2 Responses to “Dopey Too”

  1. Cailin Coilleach Says:

    Wacht eens, dat is toch niet Comic Sans wat jullie hebben gebruikt heh? 😀

  2. Raimond Says:

    Nou…. stiekem wel? 🙂

    De rest was of erg onleesbaar, of wel erg recht en dus saai. Keuzes…. wat een moeite zo in het leven he?! 😉

Leave a Reply