Dag 13: Arches National Park

IMGP4112.JPGVandaag blijven we lekker in de buurt van onze camping, hier hebben we dus ook twee nachten geboekt. Het Arches National Park staat op de agenda.

We hadden eerst wel wat moeite met opstaan, zeker toen ik naar buiten keek. Het had licht gesneeuwd vannacht dus alle tenten en auto’s die ik zag waren wit van de sneeuw.

Na wat gebikkeld te hebben onder niet al te warm water van de douche, zijn we toch op gang gekomen. Gelukkig ligt het park +/- 5 kilometer van onze camping vandaan, dus we waren er zo.

IMGP4129.JPGIMGP4105.JPGVooral het eerste uur hebben we redelijk wat moeite gehad om de kou met harde wind te overwinnen, maar gelukkig steeg de temperatuur langzaam maar zeker. We hebben dus uiteindelijk ook nog een paar “trails” gelopen om de arches (of bogen in het nederlands) te bekijken.

IMGP4109.JPGIngrid had overigens niet veel last van de kou, die zat dik ingepakt en had zelfs nog kracht over om een steen op z’n plaats te houden bij “Balanced Rock”. Wat een kracht heeft ze nog he?! 😉

Het was allemaal zo mooi om te bekijken, dat we pas na 5 uur uit het park terug kwamen. Hierdoor kon Canyonlands National Park en Dead Horse Point State Park niet meer worden bezocht.

Misschien bekijken we die beide parken morgenochtend nog voordat we vertrekken richting Bryce Canyon (waar het overigens op dit moment ’s nachts -17 graden is, dus dat wordt nog afzien!).

3 Responses to “Dag 13: Arches National Park”

 1. Marcel Capitein Says:

  Hoi Ingrid en Raimond,

  ik weet niet of het reeds is gelukt om langs een speelgoedzaak te gaan. (Niet over gelezen) maar Bart Smit had vandaag op Doc Hudson Hornet na ze binnen. Ik laat ze nog even in de verpakking (ik kan ze zo terugbrengen) totdat ik van jullie hoor of jullie ze reeds gekocht hebben.

  Nog veel plezier daar en ik ben blij dat het hier + 17 graden is.

  Groetjes,

  Marcel

 2. bianca Says:

  Hoi luitjes,

  Hoe is het nu? Erg veel last van de kou of viel het toch mee! Hier alles goed, jullie foto’s nog bekeken erg mooi. Kan niet anders zeggen.

  Doe voorzichtig en tot gauw.

  Kus en knuffel van ons allemaal

 3. Raimond Says:

  De kou is nog even flink geweest, maar het is nu lekker. Gisteren nog in Death Valley geweest waar het op z’n heetst 40 graden celsius was. Dus lekker warm.
  Nu weer terug in Las Vegas en eigenlijk ook best wel warm.

Leave a Reply

eight  ×  one  =