“The Strip”, “O” en auw ;-)

Vandaag de hele dag (van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat) hebben we doorgebracht aan “The Strip”.

Veel hotels, casino’s en bijbehorende malls bekeken. Het was flink overweldigend, zowel voor onze ogen als onze voeten (auw aan het eind van deze dag).

21432
21465

Bekende hotels met sprekende namen als “Treasure Island”, “The Venetian”, “Caesars Palace”, “New York, New York” en nog vele andere hebben we van binnen & buiten bekeken.

Hierna zijn we snel naar de “Stratosphere Tower” gereden met de monorail (handig vervoersmiddel langs “The Strip”!) en hebben zonsondergang over Las Vegas bekeken vanaf de 108e verdieping!

21918

Onder het genot van een kleine cola (halve liter) hebben we “The Strip” langzaam alle lampen zien ontsteken.

Hierna even een uurtje rust in het hotel en snel weer naar ’t Bellagio om daar de show “O” te gaan zien. We hadden duidelijk de betere plekken daar (allereerste rij), hierdoor kregen we af en toe wel wat spatten water over ons, maar dat mocht de pret niet drukken.

We waren zelfs zo bij de show betrokken, dat Ingrid van 1 van de hoofdrolspelers een bloem kreeg aangereikt tijdens deze show. Ingrid is nu dus ook een beroemde speler in deze show! 😉

Nu snel slapen, want morgen moeten we uitgerust onze camper ophalen en gaat het avontuur daarmee beginnen!

3 Responses to ““The Strip”, “O” en auw ;-)”

 1. Mathijs Tieleman Says:

  Hoi Raimond,

  Zoals al per mail geschreven. Fantastische foto’s en hoewel de eerste week pas begonnen is, is het nu al fantastisch volgens mij.

  Ingrid? Schrijf eens wat je ervan vindt?

  Huize Tieleman.

 2. bianca Says:

  Hoihoi,

  Nou jullie vermaken je best, leuk hoor eff inloggen en kijken hoe het bij jullie gaat. En met de foto’s erbij genieten wij ook een beetje mee.

  Hier alles wel, druk druk druk maar wel leuk 🙂

  Slaap lekker als jullie nog niet onder de wol liggen en een fijne dag morgen

  Groetjes van ons allemaal

 3. Raimond Says:

  Ingrid staat nu lekker te koken, dus reageert ze nog even niet. Ik ben natuurlijk ook hartstikke druk zo buiten met de laptop op tafel 🙂

  Allemaal de groeten terug en ik zal zsm weer foto’s plaatsen (worden nu naar NL gestuurd), zodat jullie nog meer kunnen meegenieten. 🙂

  Doe het rustig aan, dat doen wij immers ook!

Leave a Reply