Dag 1: Las Vegas – Kingman

21940

Vanochtend was het dan eindelijk zover. De camper (of RV zoals de Amerikanen het noemen) mocht worden opgehaald.

Rond 12 uur de auto opgehaald en na 25 meter had ik al een toeterende Amerikaan achter me gelaten, hij trekt dus toch niet zo snel op als de Passat :-).

21946

Eerst flink wat boodschappen ingeslagen en dan maar op weg. Uiteraard meteen de makkelijkste route (not!) gekozen, naar Hoover Dam. Blijkbaar een leuk stukje kronkelen de heuvels in. Maar we zijn zonder krassen daar aangekomen.

21997
22009

Na wat plaatjes schieten weer onderweg en via een flink lange en saaie weg door de woestijn aangekomen in Kingman waar we een plekje gereserveerd hadden (blijkbaar niet overbodig, want het is hier zo goed als vol).

22018

Gelukkig een volledig verzorgde kampeerplek, dus ook wifi zodat ik in de natuur en met als achtergrond de ondergaande zon, m’n mail kan ophalen! 😉 Hierna zal het wel afzien worden, bij de Grand Canyon hebben we zelfs geen stroom of water, dus zeker ook geen internet….

5 Responses to “Dag 1: Las Vegas – Kingman”

 1. Ronald Says:

  Hey zwervers 🙂
  Ook van mij ff berichtje ziet er allemaal top en mooi uit.
  Camper lekker ruim.
  FF bijkomende info over foto op de camper
  Portland Light House – Cape Elizabeth – Maine
  Had toevallig bijna de zelfde foto op desktop staan
  Veel plezier zie het vervolg wel weer

  Gr. Zwager

 2. Raimond Says:

  Ah, we wisten al wel dat de achterkant Yosemite was en de andere zijkant Monument Valley. Maine gaan we niet naartoe, maar die andere 2 hebben we redelijke kans om in deze 3 weken te gaan zien.

 3. RJ Says:

  Howdy boy and girl,

  Die camper ziet er bekend uit. Zelfde model als toen in New Orleans?
  Leuk allemaal hoor, zou bijna jaloers worden :-).

  Groeten,
  Robert-Jan

 4. Andy Says:

  Zozo….hoe bevalt dat nou, zo’n rijdende recalmezuil ?? 😉 Er staat wel erg vaak op waar ie vandaan komt he ?? Maar het ziet er allemaal interessant uit daar. Mooie foto’s, vooral die van de Hoover Dam. Gaaf man. Veel plezier, we wachten in spanning af naar de volgende blogpost.

 5. Raimond Says:

  Yep, het is hetzelfde type als toen in New Orleans.

  Enne, zoals Andy al vraagt, deze rijdende reclamezuil bevalt goed :-). Doen we toch ook al jaren bij Snow, al die rijdende blauwe reclamezuiltjes.. :-).
  Dus dan maar de trend doorvoeren naar de vakantie.

Leave a Reply

six  ×    =  twelve