Las Vegas, NV

Na een lange reis zijn we eindelijk aangekomen in Las Vegas!

26367

De reis verliep voorspoedig via New York (wat een deprimerend en lelijk vliegveld, volgende keer toch maar weer via Atlanta). Hier hebben we 3,5 uur gewacht op onze aansluiting naar Las Vegas.

Leuk detail, tijdens een verveelde bui maar eens wezen scannen naar openstaande wifi-toegangspunten. Blijkbaar werkt de bagagecontrole op New York ook mbv wifi en dat zonder enige encryptie. Ik kwam bijvoorbeeld een accesspoint tegen met de veelzeggende naam “bagchknyjfkt4” tegen…. Bagage controle op New York JFK Terminal 4 dus… En dan maar roepen dat ze zo’n strenge controle hebben, zoveel kaas hebben ze er dus nog niet van gegeten.

Tijdens deze aansluitende vlucht hebben we weer iets nieuws meegemaakt op luchtvaartgebied. De schermen die voor je hangen kan je nu meer dan alleen kiezen uit 12 films. Live TV via de satelliet (dus Weather Channel, CNN, Discovery, etc.). Ook kon gekozen worden uit een aantal CD’s voor muziek of misschien wel het leukste, online trivia spel tegen de rest van het vliegtuig! Ingrid en ik hebben dus een tijd trivia zitten spelen, maar de persoon (Fonz) op stoel 42D was toch duidelijk de beste van het vliegtuig.

Direct na de landing zagen we hoe indrukwekkend Las Vegas in het donker is. “The Strip” is volledig verlicht in allerlei kleuren en de indrukwekkende hotels als New York, Luxor, Excalibur, etc. waren direct vanaf de landingsbaan te bekijken.

Vandaag zullen we dus flink wat kilometers maken om al dit moois te bekijken en vanavond natuurlijk de show “O” in het Bellagio!

4 Responses to “Las Vegas, NV”

 1. Bianca Says:

  Hoihoi,

  Leuk om te lezen hoe jullie het hebben, nog bedankt voor de mail en het kaartje 🙂

  Hier alles goed, nog veel plezier en we houden jullie in de gaten 🙂

  Liefs en dikke kus van ons allemaal

 2. Raimond Says:

  Graag gedaan! We hebben het zeker naar onze zin hier.

  We zitten nu weer even in het hotel om wat uit te rusten, over 2 uur gaan we namelijk naar de show “O” toe. Tegen de tijd dat die voorbij is, staan jullie net weer op, vreemde wereld zo! 🙂

 3. Mathijs Tieleman Says:

  Ook wij houden jullie in de gaten!

  Hopelijk is er overal interpret!

  Mathijs.

 4. Raimond Says:

  Het gaat in ieder geval voorspoedig wat betreft interpret. Net de eerste 200 kilometer gereden, zitten nu in Kingman (begin van Route 66 hier in Arizona) en zit nu buiten bij zonsondergang met de laptop! 🙂

Leave a Reply