Klussen en huis bekijken

Dit weekend was het tijd om na de 2 stormen van afgelopen week de boot te controleren op eventuele schade.

Gelukkig was dit niet zo, maar we hebben wel meteen het mooie lakwerk van Ingrid kunnen bewonderen en de plekken IMGP3041.JPG onder de boot zijn nog een keer bijgewerkt.

Het uitzicht over het Zwarte Water DSC00353.JPG was deze keer gigantisch, de rivier is zeker 4x breder geworden dan normaal, dit heb ik uiteraard even op de gevoelige plaat vastgelegd :-).

Op de terugweg zijn we even langs Voorthuizen gereden om het toekomstige huis van Bianca en Ronald Het toekomstige huis van Bianca & Ronald.nu eens in het echt te bekijken. Dat is zeker een mooi huis in een mooie natuurrijke omgeving. De tuin is goed geschikt voor een grote BBQ, dus voortaan hebben we in de zomer hebben we weer een adresje om langs te gaan :-).

Zondag gewoon lekker thuis gebleven, maar daar lag ook nog wat werk. De mast van de boot heeft blijkbaar nog nooit eerder een nieuwe laklaag gekregen, helaas is de mast dus ook al iets verpest (zwarte plekken in het hout).

De mast in slechte staat van onderhoud

Maar na wat uren schaven, schuren en lakken ziet het er nu alweer een stuk beter uit, zie hier het resultaat na 1 laklaag (3 lagen zullen nog volgen): De mast na de 1e laklaag, het knapt al aardig op!

Tags:

Leave a Reply

  +  45  =  52