Eethoek klaar!

Eindelijk! Alles is bij elkaar gekomen voor onze eethoek.

Het heeft een flinke tijd geduurd. De tafel was al 2 maanden binnen, maar de stoelen nog niet. Afgelopen maandag was het dan zover, de stoelen kwamen aan.IMGP3048.JPG

Een dag eerder (zondag) geprobeerd een nieuwe lamp op te hangen, maar het noodlot sloeg toe. 1 Boor liep volledig vast (blijkbaar toch niet zo geschikt voor beton als bij aanschaf wel gemeld werd :-(), de andere boor klopte niet meer…. terwijl het toch een klopboor is.

Vandaag (dinsdag 30 januari) is mijn zwager (Ronald) ons uit de nood komen redden en heeft de lamp opgehangen, bedankt Ronald (en Bianca natuurlijk voor het lenen :-))!
Het resultaat mag er zijn!Het is af! De stoelen, tafel en een nieuwe lamp!

4 Responses to “Eethoek klaar!”

  1. Cailin Coilleach Says:

    Da’s inderdaad erg fraai! Gefeli, dat ze -eindelijk- binnen zijn 🙂

  2. Raimond Says:

    Dank jewel! We zijn er zelf ook blij mee. Meerdere laptops op tafel en nog steeds geen problemen om ernaast te eten. Heerlijk die ruimte!
    En natuurlijk ook wanneer bezoek blijft eten, altijd handig dat ze allemaal aan tafel passen 🙂

  3. Cailin Coilleach Says:

    Onze grote eettafel kwam laatst goed van pas toen wij als het bestuur van de VVE een aantal klagers te woord moesten staan. Dan is een ruime vergadertafel ook erg fijn 🙂

  4. Raimond Says:

    🙂 Dat is zo ja. Nu heb ik gelukkig nog geen klagers die ik te woord moet staan, dus dat scheelt weer, maar het is handig om alvast te hebben voor het geval veel klachten bij ons thuis moeten worden afgehandeld ;-).

Leave a Reply

  ×  two  =  twenty