Tesla delivery experience

De laatste loodjes wegen het zwaarst en daar zijn ze bij Tesla erg goed in om dit extra zwaar te maken :-).

My Tesla

My Tesla

Via een webpagina (My Tesla) kan ik al sinds de bestelling volgen waar mijn auto is. Dus je kan zien wanneer de bestelling definitief gemaakt is, wanneer de auto in productie genomen is en wanneer deze op transport is gegaan. Dit laatste is dus al sinds half januari en eigenlijk sindsdien verandert het niet meer.

In eerste instantie zou de auto op 29 februari geleverd worden (ja, zeer uniek, gewoon op mijn verjaardag (schrikkeldag) dus!). 29 Februari ging voorbij maar helaas niets! Even bellen dus met de “delivery experience specialist” bij Tesla. In dat gesprek bleek dat eigenlijk niemand duidelijk kan zeggen waar de auto is, staat hij nog in New York of staat hij al op de boot? Niemand kan dit goed zien, maar… de leverdatum staat nog op 15 maart of…. Nee.. dat zal toch eerder 25 maart worden zegt de delivery experience specialist.

Een experience begint het nu echt te worden! Mijn collega zat de hele tijd een paar weken achter mij in de wachtrij, maar opeens krijgt hij deze week te horen dat de auto over 5 dagen geleverd wordt.

Wie weet krijg ik maandag ook zo’n telefoontje, maar het kan ook zomaar zijn dat dit pas over een maand is.

Al met al… de laatste loodjes wegen het zwaarst en elke week schuiven die laatste loodjes weer een week op. 1 Voordeel, ik hoef niet meer te kiezen tussen winter- of zomerbanden, dat mogen direct zomerbanden zijn! 🙂

 

Tags: ,

Leave a Reply

four  +  two  =