Voorbereiden op in gebruik name

Volvo V60 Plugin Hybrid op de brugDe auto is bijna klaar (ramen donkerder gemaakt, trekhaak eronder, etc. etc.) en dan komt opeens een mail vanuit Volvo om me voor te bereiden op Volvo On Call.

In de mail zat een pincode die ik zou moeten gebruiken zodra de auto er is. Nieuwsgierig als ik ben, toch maar even in de app geprobeerd, maar helaas… Activeren lukt pas als je op de bestuurdersstoel in de auto zit en dan in de auto op de On Call knop drukt. Dat gaan we dus ook testen, kijken of je ook daadwerkelijk op de bestuurdersstoel moet zitten om op die knop te drukken.

Volvo V60 PIH met getinte ramen

Ik ben wel erg benieuwd wat nu allemaal met de app mogelijk is. In demo-mode zie ik wel al dat de standkachel aan/uit kan, airco aan/uit, ramen open/dicht, route voorbereiden, etc., maar een aantal opties kunnen alleen als je daadwerkelijk een Volvo aan de app gekoppeld hebt.

Morgen weet ik meer, want morgen is de auto al bij Snow om te worden voorzien van Snow-logo. Ik kan niet wachten! 🙂

Leave a Reply

  ×  seven  =  fifty six