Woud van tarieven

In het vooronderzoek naar waar ik eventueel zou kunnen laden bij vaak bezochte adressen, ben ik wat nuttige sites en apps tegen gekomen.

Sinds 1 juni is het overigens ook slim om vooraf te kijken wat de kosten van het laden zijn bij de oplaadpalen. Sommigen hanteren nl. een belachelijk hoog starttarief (dat is sinds 1 juni dus vrijgegeven :-() waardoor het bij zo’n oplaadpaal niet meer economisch interessant is om te gaan laden.

Een handige site die ik gebruik is www.oplaadpalen.nl, handig om vooraf te zien waar ik sowieso kan laden en dan ook wat de tarieven zijn.

The New Motion App

The New Motion App

Een handige app is die van “The New Motion”, beschikbaar voor Android en iOS. In die app zie je niet alleen de tarieven en beschikbaarheid van een oplaadpaal, maar ook hoeveel het exact zou kosten om je auto volledig op te laden (starttarief incl. te gebruiken kWh voor jouw specifieke model). Ik verwacht dus dat ik deze app zeer frequent ga gebruiken.

Leave a Reply

fifty  +    =  fifty eight