Utah is mooi!

Vandaag kwam het blad Nova News binnen. Dit is een blad van de vereniging voor de Nova Scotia Duck Tolling Retriever, dus het hondenras waar Utah toe behoort.

Winnende foto Utah
Winnende foto Utah voor Toller memory spel

Een paar maanden terug hadden we twee foto’s ingestuurd om eventueel te worden opgenomen in een memory-spel van de Tollers. Veel mensen hebben de mogelijkheid gekregen te stemmen via de site van deze vereniging en vandaag bleek dat Utah zeer goed gescoord had.

Utah heeft een tweede plaats weten te bemachtigen met de foto waarop ik hem heb vastgelegd toen hij net zijn prooi (een knuffelbeest) had gevangen. Blijkbaar zijn wij niet de enigen die dit beeld erg vertederend vonden, Utah was alleen van de eerste plaats afgestoten door een foto van twee puppies naast elkaar. Er zijn dus twee honden nodig om hem van de eerste plaats af te houden ;-).

Het memory-spel gaan we zelf ook snel bestellen, we zijn nog wel benieuwd of de tweede foto ook is opgenomen hierin.

3 Responses to “Utah is mooi!”

 1. Bianca Says:

  He broertje

  En? zit jullie foto erbij? Zou wel leuk zijn. Keek nog eff naar foto’s ivm update van de gordijnen! Staan er nog niet bij:) Toch maar zelf langs komen dan kan ik het wat eerder zien. Of is de kamer verboden terrein geworden :):)
  Liefs Bianca

 2. Bianca Says:

  he, vlgs. mij komen de comments niet helemaal door, gezien wat erbij staat en dat het niet bij het verhaaltje wordt vermeld, dus eff testje

 3. Raimond Says:

  Het werkt nu allemaal weer, ging even iets mis maar het is opgelost!

  Maar zoals al in de tekst stond, Utah heeft dus ook de tweede prijs! Daar win je niets mee, behalve een eervolle vermelding, maar voor ons is die eer al genoeg.

  De kinderkamer incl. gordijnen, goed dat je het zegt. Ik moet de foto’s nog maken. Het is niet geheim en geen verboden terrein, alleen vergeetachtigheid van mijzelf. Het komt er dus aan!
  En anders ben je sowieso welkom, gezellig!

Leave a Reply

one  +  one  =