Concert James Blunt

Gisteravond zijn we (nog als verjaardagscadeau voor Ingrid en mij) door mijn zwager en zus meegenomen naar een concert van James Blunt.

31730

Na eerst afgesproken te hebben op de A12, even een tussenstop gemaakt bij AC Restaurant Reeuwijk om te eten, zijn we doorgereden naar Ahoy. We waren precies op tijd binnen, 1 stap de zaal in en het voorprogramma (The Hoosiers) startte.

Wat ons betreft konden ze niet snel genoeg vertrekken, tijd voor de hoofd-act!

Na +/- 1 uur, startte James Blunt dan eindelijk. Duidelijk is dat dit ook een artiest is die live net zo goed (zo niet beter) zingt als op zijn albums.

Na iets meer dan 1,5 uur was de pret dan toch over, nummers als “You’re beautiful”, “Goodbye my lover”, “1973”, etc. klonken nog na in onze oren. We hebben er in ieder geval van genoten en vonden dit een perfect verjaarscadeau! Dus Ronald & Bianca bedankt voor deze avond!

Leave a Reply

3  +  4  =