Muren zijn af!

31259

De muren zijn sinds vandaag helemaal af!

Ronald heeft de dag voor kerst nog meegeholpen om alles glad te strijken. Zelf moest ik eerste Kerstdag nog aan de slag om de muren glad te schuren en voor te strijken. Direct na kerst (derde Kerstdag :-)) is Mathijs langsgekomen om te zorgen dat de muren geverfd worden.

31262

Het is dus uiteindelijk ook goed gelukt. Eigenlijk zelfs beter dan Ingrid en ik beiden hadden verwacht, wat voor mij inhoudt dat ik vriendelijk ben verzocht toch ook de muren van haar fitness-kamer onder handen te nemen en later in het jaar ook de woonkamer maar eventjes.

Maar goed, niet getreurd, ook ik ben er wel blij mee.

Nu nog verder de commode en kast in de juiste kleur brengen en dan kan de vloer gedaan worden (het oude tapijt wordt nu nog gebruikt als verf-opvanger, lekker makkelijk ;-)).

Ronald en Mathijs, beiden van harte bedankt voor de hulp, het schiet nu echt goed op!

Leave a Reply

61  +    =  64