Fitnesskamer 0.5, babykamer 0.1

Jawel, het is zover!

Ingrid is van fitnesskamer 1.0 naar 0.5 gegaan. Ietsjes kleiner dus, maar…. de weg is nu vrij om alles klaar te maken voor de toekomstige babykamer (nu dus versie 0.1 ;-))!

Bij de vuilstortplaats en kringloop kennen ze ons ondertussen wel. Bij de kringloop sprongen ze zelfs snel op toen ik weer aan kwam rijden :-). Daar zijn de spullen dus in ieder geval goed terecht gekomen en de rest bij de vuilstort.

Na wat zweet en tranen (gelukkig geen bloed), is het grote fitness-apparaat in een aantal onderdelen verplaatst naar de oude logeerkamer (helaas, komende tijd even geen ruimte voor logeerpartijtjes). Na wat passen en meten staat alles hier en is ook nog te gebruiken!

Ook de zolder doet volledig mee aan de verbouwing. Computers staan afgedekt en zo niet, dan zijn ze nu ook een beetje geverfd :-). Op de zolder wordt hard gewerkt om de meubels in een juiste kleur te krijgen.

Tijdens onze zoektocht naar een mooie stoel voor de babykamer zijn we meteen geslaagd voor twee nieuwe stoelen in de huiskamer, dus ook dat is weer mooi meegenomen. Zo zie je maar weer dat je soms voor het 1 op pad gaat en uiteindelijk met iets heel anders thuiskomt :-).

Onze zoekactie naar een kinderwagen is overigens wel al gelukt, die staat in bestelling en zal begin maart worden afgeleverd. We verklappen nog niets, maar mooi is deze wel!

Volgend weekend wordt het tijd om de babykamer te ontdoen van behang en de wanden voor te behandelen. Tussen kerst en nieuwjaar zullen de muren hun definitieve kleur aannemen!

Plaatjes volgen nog, het wordt tijd dat ik die ga schieten voordat het werk gedaan is. En er zal ook bewijs moeten komen dat ik het allemaal zelf doe en niet laat doen!

3 Responses to “Fitnesskamer 0.5, babykamer 0.1”

 1. Bianca Says:

  Klinkt goed allemaal, al met al wel lekker dat je al begonnen bent. Tenminste geen stress op het eind of deuren die moeten worden afgehangen tijdens de bevalling 😉

  Klus ze,
  groetjes Bianca

 2. quotes Says:

  Veel sterkte, leuke tijd en je raakt er verslaafd aan 😉

  Dick (quotes van nl.varen) uit Nieuwegein

 3. Raimond Says:

  Bedankt!

  We gaan er ook van uit dat het leuk wordt, nog een paar maanden wachten en we gaan het meemaken! 🙂

Leave a Reply

seven  ×    =  forty two