Utah naar school

De tweede nacht met Utah is zeer goed gegaan. Utah was voor de laatste keer om 23:00 uur uitgelaten en heeft daarna in 1 keer door geslapen tot 05:30. Op dat tijdstip heeft Ingrid hem voor de zekerheid maar uitgelaten. Misschien had hij dus nog langer kunnen slapen.

Vandaag is Ingrid alleen thuis gebleven met Utah, maar dat hield voor Utah dus in dat hij op bezoek ging bij IBS, het werk van Ingrid. Daar aangekomen heeft Utah de show flink gestolen, er waren geen mensen aanwezig die hem niet een lief teddybeertje vonden :-).

IMGP5017.JPGDe echte teddybeer van Utah moet overigens bijna overal mee naar toe. Utah kan niet worden uitgelaten zonder dat zijn knuffel mee gaat.Utah op jacht, zijn prooi is gevangen

Maandagavond is overigens de avond dat Utah voortaan naar school gaat. Utah gaat naar de puppy-cursus van Dog4U. Bij deze cursus leert Utah nog meer te luisteren en behendigheidstrucjes, maar hij wordt ook “gesocialiseerd”. Hij gaat dus met andere honden om en ook is ons verteld dat bijvoorbeeld een paard uit de wei wordt gebruikt om Utah kennis te laten maken met deze dieren.

Utah vond de eerste les in ieder geval indrukwekkend en ook zeer leuk. Hoewel er een flinke regenbui op ons neerdaalde, vond Utah het nog steeds leuk om met ons en de andere honden te spelen.

2 Responses to “Utah naar school”

  1. Cailin Coilleach Says:

    Heheh, nu Utah nog zo jong is is het maar lastig onderscheid maken tussen de teddybeer en het hondje. Ik ben erg benieuwd hoe ie d’r over een paar weken uit ziet πŸ™‚

    De schattigheid-factor snap ik inderdaad…

  2. Raimond Says:

    Jaja, zo hebben we eindelijk een teddybeer in huis die reageert wanneer je hem roept πŸ™‚

    Over een paar weken zal hij een stuk groter zijn, nu we ‘m 1 week hebben, zien we al verschil met vorige week. Gaat hard dus dat groeien.

Leave a Reply

84  +    =  87