Dag 21: Las Vegas

Vandaag moeten we de camper inleveren. Helaas niet al te lekker geslapen, we stonden op een plek waar iemand bedacht om 06:00 uur om met een bulldozer een weg aan te leggen.

We zijn nu in ieder geval vroeg op om de camper binnenin schoon te maken en alles in te pakken. Na een paar uur zijn we klaar en gaan we de laatste 15 kilometer rijden naar Cruise America om de camper in te leveren.

IMGP4864.JPGIMGP4862.JPGHierna naar ons hotel en we maken ons klaar om eens te zien wat “Star Trek: The Experience” inhoudt. Na eerst wat gegeten te hebben in Quark’s restaurant op de DS9 promenade (Ingrid at een Photon-torpedo!) en ondervraagd te zijn door Klingons, gingen we op weg. Na een keer bijna te zijn ge-assimileerd door de Borg en een gevecht te hebben geleverd met Klingons, waren we klaar om nog een paar foto’s langs “The Strip” te maken en laatste souvenirs bij “The Venetian” te kopen.IMGP4884.JPG

Moe maar voldaan kwamen we aan in ons hotel. Helaas wel wat lawaaiige buren, dus slapen zal niet echt lukken vandaag :-(.

Leave a Reply

  +  thirty four  =  forty four