Dag 20: Death Valley – Las Vegas

IMGP4744.JPGVanochtend vroeg in een warm (maar op dat moment lekker) Death Valley wakker geworden door het gefluit van alle vogels. Ik loop naar buiten en zie tientallen vogels op onze kampeerplek. Blijkbaar zitten er zat vogels in Death Valley, alleen je ziet ze dus alleen bij zonsopkomst.

Na wat rondwandelen over de camping, wordt het tijd om te eten en weg te gaan voordat het te heet wordt voor de camper om nog uit Death Valley omhoog te komen.

Na een rit van iets meer dan 2 uur, komen we in Las Vegas aan, waar we een plaats gereserveerd hebben staan naast hotel Circus Circus direct aan “the Strip”, dus middenin het feestgedruis.

IMGP4764.JPGAangezien de camper nog schoongemaakt moet worden aan de buitenkant, leek het ons wel makkelijk om dit te laten doen. Hier op de camping rijdt een bedrijfje rond die campers wast op de plaats waar je staat, lekker makkelijk dus dat laten wij graag doen! De camper is na de wasbeurt schoner dan dat we ‘m kregen, dus Cruise America zal wel blij met ons zijn.

Na deze wasbeurt wordt het tijd voor ons om nog wat hotels en shows langs “the Strip” te gaan kijken. Een aantal hotels zoals ’t “Luxor” hebben we aan het begin van onze vakantie nog niet kunnen zien, dus doen we dat nu.

IMGP4787.JPGIMGP4819.JPG’s Avonds gaan we nog een paar shows bekijken, zoals “The Sirens of Ti” bij Treasure Island en het uitbarsten van de vulkaan bij het “Mirage”-hotel. Vooral de show bij Treasure Island is duidelijk iets wat je niet moet missen!

Leave a Reply