Snow PR-prijs

Vandaag werd ik volkomen verrast tijdens de maandelijkse borrelcursus bij Snow. Naast dat ik afgelopen jaar boetevrij had gereden (waar ik en de andere voorbeeld-chauffeurs een prijs voor ontvingen), heb ik niets vermoedend vorig jaar ook gezorgd voor extra PR voor Snow.

Nadat ik als een van de eerste in Nederland (samen met Alain) het LPI-3 beta-examen had gedaan, zijn een aantal opmerkingen van mij over de inhoud opgenomen in de aankondiging van het LPI-3 traject. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu de Snow PR-prijs kreeg.

Gezien mijn dagelijkse wandeling in de pauze samen met Mona en dat Ingrid en ik dit ’s avonds thuis ook regelmatig doen (Raimond mag wat kilootjes kwijtraken :-)), leek het haar wel nuttig dat de Snow PR-prijs dit keer een hond was.

Dit moest natuurlijk wel een digitale hond zijn om in de sfeer van Snow te blijven, dus….. Nintendogs

Nintendogs zou voor ons niet te spelen zijn, de bijpassende Nintendo DS is dus ook geleverd! Snow PR-prijs

Snow, bedankt voor deze verrassing!

2 Responses to “Snow PR-prijs”

 1. Cailin Coilleach Says:

  Holy Carp!

  Da’s een ongelooflijke prijs! Gefeli d’r mee en heel veel plezier!

  Neem’m mee naar de volgende borrel, dan spelen we ff MarioKart tegen elkaar (kan met maar een cartridge).

 2. Raimond Says:

  Precies, dat vond ik nu ook een perfecte prijs. Zelf eigenlijk nooit zoveel aandacht besteed aan de Nintendo DS, maar nu ik deze heb, kan ik ‘m wel waarderen.
  Deze gaat zeker mee naar Amerika, heb ik in de verloren uurtjes of wanneer Ingrid rijdt wat te doen :-).

Leave a Reply

  +  86  =  96