Verjaardag etcetera

Zaterdag begint onze “verjaardagperiode” weer. Ingrid is zaterdag jarig en een paar dagen (tussen woensdag en donderdag :-)) later is Raimond jarig.IMGP3053.JPG

Cadeaus hadden we al aan elkaar gegeven (Raimond een schaakspel en Ingrid een stevige rugzak voor o.a. de reis naar Amerika).

Zaterdag is Raimond nog een cadeau voor ons beiden gaan halen. Een 5 PK buitenboordmotor (Parsun) voor de bijboot. Deze zomer kunnen we dus met wat grotere snelheid rondvaren dan afgelopen zomer (elektrische motor… gaat toch wat traag :-().Parsun 5 PK

Ingrid liep al die tijd met haar moeder door het centrum van Utrecht, dus die heeft haar moeder goed ingelicht welke cadeaus ze graag wil hebben ;-).Zondag zijn een aantal vrienden en familie op bezoek geweest, dus werden de cadeaus nog verder aangevuld :-).

Iedereen had goed gebruik gemaakt van onze digitale verlanglijstjes, dus nu is Raimond goed voorbereid voor de reis naar Amerika en heeft zijn trekkingsokken. ’s Avonds kunnen we weer wat DVD’s kijken en lachen met Hans Teeuwen.

Ingrid en Raimond hebben beide weer wat te lezen en daarnaast is Ingrid nog behangen met allerlei leuke “glimmetjes” :-).

Bedankt allemaal voor deze cadeaus en zeker voor de gezelligheid!

Tags:

2 Responses to “Verjaardag etcetera”

 1. jan-robert Says:

  beste Ingrid en Raimond,

  via google waar ik zocht naar parsun ervaringen kwam ik op jullie blog.

  mischien een rare vraag.

  ik denk er over om ook een parsun buitenboordmotor te kopen een 10 of 15 pk voor een kleine boot om in amsterdam door de grachten te varen. Nou twijfel ik een beetje aan de kwaliteit omdat het geen bekend merk is daarom ben ik erg benieuwd naar jullie ervaring.

  bedankt.

  met vriendelijke groet,

  Jan-Robert

 2. Raimond Says:

  Voor ons bevalt die Parsun perfect. We hadden eerst (dachten we) een probleem, maar dat was gewoon nieuwigheid. Om daar naar te laten kijken heb ik de bijboot geroeid naar een Yamaha dealer.
  Toen die de motor startte zei hij zelfs “deze loopt rustiger en mooier dan een Yamaha”, dus zelfs hij vond het al een mooi ding.

  Wij hebben geen mankementen ervaren en hij loopt nog steeds als een zonnetje (tenminste, in oktober). Nu binnenkort even starten na een winter stilstand in de schuur, maar ik heb daar eigenlijk wel vertrouwen in.
  Een aanrader dus en daarnaast vinden we de kleur (zwart) eigenlijk ook wel heel mooi, dus dat is ook nog mooi meegenomen.

Leave a Reply

17  +    =  23