Eerste avond in Amerika is geregeld!

Wellicht vrij lang van tevoren, maar dit schijnt nodig te zijn. We willen in ieder geval 1 grote show meemaken als we in Las Vegas zijn.

Las Vegas is een plaats waar je naast gokken ook nog hele mooie dingen kunt zien, dus hebben we (na wat navragen bij vrienden en collega’s) gekozen voor de show “O” Ovan Cirque du Soleil. We zijn nog net op tijd om zelfs helemaal vooraan te zitten.

“O” wordt getoond in het tot de verbeelding sprekende “Bellagio Hotel”Bellagio Hotel in Las Vegas.

We zitten in zogenaamde “wet seats” op de 1e rij (kost ook wel wat, maar goed.. je bent er als het goed is maar 1 keer :-)). De wet seats duiden erop dat je af en toe wel wat nat kunt worden aangezien de hele show zich in/op of boven het water afspeelt.

We kijken er dus al vast naar uit en het leek ons een mooi kerstcadeau om dit alvast geregeld te hebben.

Leave a Reply

28  +    =  33