LISA ’06: Zaterdag 9 december

Vandaag reizen we weer terug naar Nederland. Maar voordat we dit doen, zullen we eerst nog door Washington heen gaan om leuke hardware te kopen (iPod’s), cadeaus voor het thuisfront te zoeken en het Smitsonian te bezoeken.

Na ons laatste ontbijt in het hotel, snel uitgechecked (gelukkig ging deze keer niets mis met de rekening, het Marriott is een hotel met zeer slechte administratie op dit gebied, eigenlijk is niets goed gegaan wat de rekening betreft, mijn creditcard is door hun fout zelfs de halve week geblokkeerd geweest :-() en op weg naar een zeer groot winkelcentrum.

Dit winkelcentrum hebben we helaas niet bereikt, dit zou ons bijna de hele dag kosten en dat is wel erg zonde van onze tijd. We zijn dus terug gegaan naar een ander voor ons bekend winkel centrum, Pentagon City Mall, waar een aantal in de Apple store zich tegoed hebben gedaan en waar ook nog kleine cadeaus voor het thuisfront gekocht werden.

Hierna splitste de groep zich op, 3 gingen terug naar het hotel om in aangekochte hardware te proberen en 4 gingen door naar het Smitsonian National Air and Space museum.

In dit museum hebben we nog 4 uur rondgebracht, veel historische vliegtuigen en ruimtevaartuigen bekeken (de originele Apollo 11 capsule ligt hier bijvoorbeeld!), door een backup van het Skylab gelopen etc.. Nadat we zeker wisten dat we hierdoor doodop in het vliegtuig zouden belanden, zijn we terug gegaan naar het hotel.

We werden op tijd opgehaald bij het hotel door onze vooraf gereserveerde Airport Shuttle en kwamen dus ruim op tijd aan op het vliegveld. Na een intensieve douane-controle (Andy werd met iets van perslucht schoongespoten, zijn hardware volledig afgestofd) hebben we in de Wendy’s de slechtste patat-ervaring van Amerika mogen meemaken. De laatste cadeaus voor het thuisfront werden hier nog gekocht, waarna de lange terugvlucht begon.

Na een korte nacht en heel wat uren verloren, zijn we opgehaald door het thuisfront van Schiphol, iedereen nam doodmoe afscheid van elkaar. Nu wordt het tijd voor die balansweek! 🙂

Een overzicht van alle blogs door andere collega’s bijgehouden is verzameld op de Beter in Unix site van Snow.

Leave a Reply

3  +  7  =