LISA ’06: Zaterdag 2 december

De heenreis, vooral lange rijen 🙁

Na veel heen en weer mailen incl. brieven van Mona over hoe alles geregeld is, was iedereen om 09:30 uur op Schiphol aanwezig.

De dag begon goed, vandaag zou alleen maar uit lange wachtrijen bestaan. Inchecken was een flinke rij, de douane deed daar niet voor onder en bij de gate was ook een redelijke rij aanwezig door de vragen die aan alle reizigers gesteld werden.

Ons vliegtuig

Het vliegtuig vertrok uiteindelijk met een half uur vertraging. Na 8,5 uur vliegen (met onderweg een dusdanige zweetvoetengeur van een andere passagier, waardoor Rui zelfs wakker werd en +/- 30 andere passagiers bijna flauwvielen) veilig aangekomen op Washington Dulles Airport.

Hier weer de volgende rij, de douane hier had ook nog vragen, linker- en rechterwijsvinger moest gescanned worden en nog een leuke foto erbij voor het archief.
Alles duurde zo lang, dat niet meer te zien was op welke band onze koffers zou aankomen, later bleek dat ze ook al van de band waren gehaald en ergens middenin verlaten op ons stonden te wachten (ik dacht dat Amerika westers was, maar dit leek er niet echt op).

Na de laatste rij voor onze shuttle naar het hotel was het wachten eindelijk over. Terwijl we in deze rijdende sauna vervoerd werden, onderweg nog foto’s gemaakt van auto’s met een toepasselijk nummerbord (Sun == Bug).

Na het inchecken in onze kamers, zijn we in de volgende rij gaan staan. De rij voor het aanmelden bij LISA 2006 incl. in ontvangst nemen van het lesmateriaal. Na ontvangst van ons lesmateriaal, zijn we naar de ontvangstreceptie gegaan om te zien welke guru’s reeds aanwezig zijn en… of er wat te eten is :-).
Voor ons was het inmiddels (nederlandse tijd) tussen 23:00 en 0:00 uur en we hadden nog niets te eten gehad, we zullen er dus wel als hongerige systeembeheerders uitgezien hebben ;-).

Uiteindelijk hebben we nog even in de omgeving van het hotel gezocht naar een restaurant. We zijn beland in een restaurant met “amerikaanse keuken”, ofwel…. hamburger en frites! Na een paar Budweisers en het eten zakte iedereen redelijk in, nog even online gegaan in de lobby van het hotel, wat we niet lang meer hebben uitgehouden. Rond 11 uur (NL-e tijd 05:00 uur) lag iedereen op 1 oor.

Leave a Reply

one  +  seven  =