Weekendje uitwaaien

Afgelopen weekend heb ik Ingrid meegenomen naar Egmond aan Zee.

20744

Ik vond dat het wel tijd was om weer eens lekker uit te waaien en de weergoden dachten dat blijkbaar ook (windkracht 7 aan zee, dus dat was lekker :-)).

Eerst zijn we zaterdag naar Heerhugowaard gegaan om bij Jan Doets een camper van Cruise America te bekijken. De planning is nl. om ergens in de loop van 2007 een rondreis met een camper in Amerika te doen.

Na al dit moois bekeken te hebben, zijn we doorgereden naar de kust (Egmond aan Zee) om daar te overnachten in Hotel Zuiderduin. Hier ging eerst wat verkeerd, we kregen een kamer voor 4 personen, maar daar miste wel het ligbad…. Paniek! 🙂 Snel terug naar de receptie en gevraagd of we nog een kamer met ligbad konden krijgen.

Gelukkig kregen we die kamer met ligbad, daar hebben we ’s avonds na het eten ook nog heerlijk in liggen weken.

Een leuk, betaalbaar en toch nog heerlijk eten serverend restaurant hebben we gevonden aan de boulevard van Egmond. Het restaurant waar ik het over heb heet ZilteZoen en deze is zeker een aanrader.

Na een paar heerlijke “La Chouffe” biertjes en de maaltijd, was het moeilijk om in de harde wind rechtop te blijven lopen, maar ik heb het gered ;-).

Nog even relaxen in bad, lekker slapen en ’s ochtends nog goed uitgewaaid op het strand voordat we weer terug moesten naar Nieuwegein.

One Response to “Weekendje uitwaaien”

  1. Cailin Coilleach Says:

    Klinkt als een heerlijk weekendje weg! Goed dat jullie je zo hebben geamuseerd!

    Heb ff op de site van het hotel gekeken en moet zeggen: heerlijk ruime kamers, maar wat een horribele inrichting 😀 Die kleuren…

    Ik zie je maandag! o/

Leave a Reply

four  +  two  =