Vakantie Tsjechie

Van 15 augustus t/m 2 september zijn we er heerlijk tussenuit geweest.

Deze keer geen vakantie met de boot, maar 2,5 week naar Tsjechie. De ouders van Ingrid zijn meegegaan, lekker achterin de auto en wij zorgden wel dat ze op hun bestemming aankwamen :-).
De eerste paar dagen hebben we in het centrum van Praag in een hotel gezeten en daar veel mooie oude bouwwerken bekeken (o.a. de Praagse Burcht en de Karelsbrug natuurlijk :-)).

19942

Na deze paar dagen zijn we een week in een huisje in Popelistna (vlakbij het Trnavka meer) geweest en als afsluiter hebben we een week in een huisje in Zacler (in het Reuzengebergte, 5 km van de Poolse grens) gezeten.Al met al een afwisselende vakantie (steden, grotten, meren, beken en bergen).

Tijdens ons verblijf in Praag zijn de paspoorten en het rijbewijs van de ouders van Ingrid gestolen (zakkenrollers in de tram), maar blijkbaar is ons nieuwe paspoort in Nederland zo veilig dat het niet snel meer is te vervalsen. Na een paar dagen lagen deze dus weer op ons te wachten op de Nederlandse ambassade.

Leave a Reply

  +  seventy eight  =  eighty eight