Zoektocht nieuwe haven

De babykamer is grotendeels klaar, dus dit weekend even wat anders dan klussen. We vinden dit beiden een welkome afwisseling! 🙂

31434
31392

Door de tijd die we nu vrij hebben, is de zoektocht naar een nieuwe haven weer verder gegaan. In verband met de komende gezinsuitbreiding zoeken we nu een haven die hetzelfde biedt als de Waterlelie in Belt-Schutsloot. Dus makkelijk aan boord komen (vooral voor zwangere vrouwen ;-)), een grasveld vlakbij (om deze zomer de kleine veilig te laten kruipen) en makkelijk te bereiken met een kinderwagen. Uiteraard moet dit alles op redelijke afstand van ons huis liggen, dus +/- 30 minuten rijden.

Hiermee is ons zoekgebied teruggebracht tot de Loosdrechtse plassen en hier hebben we ook wat gevonden (hier hebben we vorig seizoen ook gekeken). Aan de Scheendijk te Breukelen hebben twee havens een plek voor ons, dus vandaag maar eens gekeken.

De havens zijn jachthaven de Toekomst en Van Heusden Watersport.

31389

Bij de laatste van deze twee kunnen we een plek aan een grasveld krijgen. Hier liggen we dan langszij, dus… 10 meter gras voor ons…. Hmmm… daar kan de kleine goed rondkruipen, dus ik denk dat onze voorkeur daar naar uit gaat.

Volgende week weten we het zeker, dus nog even afwachten….

Leave a Reply

  ×  nine  =  twenty seven