Naar Belgie

Dit weekend zijn we met Snow naar de Ardennen in Belgie (vlakbij Bouillon) geweest.

27300

We zaten in het park genaamd Eurovillage Les Fourches in een huisje. Voor Utah was dit de eerste keer dat hij naar het buitenland ging en ook de eerste keer dat hij langer dan anderhalf uur in de auto moest zitten en dat is gezien zijn recentelijk ontwikkelde wagenziekte een probleem.

Voordat we naar Belgie vertrokken eerst nog even langs de dierenarts (Utah heeft een lichte ontsteking in zijn ogen) waar we direct wagenziektetabletten meekrijgen.

Deze tabletten werken perfect en Utah wordt half slapend vervoerd naar Belgie. Twee keer een tussenstop gemaakt, maar uiteindelijk bereiken we dan onze bestemming vrijdagmiddag rond 16:00 uur.

Zaterdag zijn Ingrid en ik nog naar Bouillon geweest om het kasteel daar te bekijken (helaas kan ik de foto’s hiervan niet plaatsen aangezien de GSM waar dit mee gemaakt is inmiddels “overleden” is) en ’s middags weer terug naar het park om Utah ook wat van de Ardennen te laten zien.

27303

Utah kan nog niet al teveel wandelen achter elkaar (5 minuten per levensmaand, dus we zitten nu op 15 minuten max. wat hij kan wandelen), dus bleef het bij een wandeling vanaf het huisje naar het terras. Aangezien Utah er nog steeds uitziet als een lopende teddybeer, kreeg hij veel aandacht van alle Snow’ers en vooral hun kinderen.

Zondag op tijd weer terug om zo ook wat tijd te krijgen voor tussenstops. Utah had uiteraard zijn wagenziektetablet weer ingenomen en dat hielp goed. 1 Tussenstop in Brussel gemaakt en daarna direct door naar Nieuwegein.

Leave a Reply

9  +  1  =