Alliance de la Vie Royal Red

De uitslag is bekend. We weten nu welk reutje onze nieuwe huisgenoot gaat worden.

Alliance de la Vie Royal RedHet is geworden “Alliance de la Vie Royal Red”. Zijn roepnaam zal zijn: Utah.

We noemen hem zo omdat we tijdens zijn geboorte onze reis maakte naar o.a. deze staat. De rode rotsen van o.a. Bryce Canyon en Arches National Park lijken zeer veel op de kleur van een Nova Scotia Duck Tolling Retriever (Toller).

Zaterdag 12 mei zullen we Utah ophalen bij Annemiek van kennel Alliance de la Vie te Roosendaal. Annemiek heeft Utah voor ons uitgezocht omdat het karakter van deze pup volgens haar het best bij ons past. Dit is (zoals al door een aantal hondenkenners aan ons verteld) zeer positief, degene die de pups van begin af aan kent, kan dit namelijk het beste inschatten.

Wij bedanken Annemiek dus voor deze keuze!

Leave a Reply

8  +  1  =