Nieuwe eettafel en klussen

Dit weekend moest het er toch van komen…. We willen eigenlijk eens een nieuwe eettafel (incl. stoelen).

Zaterdag dus toch maar eens de meubelboulevard bezocht (ohoh! :-)).

Na veel zoeken en heen-en-weer rijden (van Utrecht naar Bunnik naar Leerdam en weer terug naar Utrecht) hebben we toch besloten.

De tafel moest groot genoeg zijn (de huidige tafel is echt te klein als we bezoek krijgen of als Ingrid lekker gekookt heeft voor ons 2-en), dus een tafel van 2 meter bij 1 meter zou heerlijk zijn.

Om ook die lengte echt te gebruiken, moeten ook genoeg zitplaatsen aanwezig zijn, dus ook 6 stoelen kan geen kwaad.20624

De tafel en stoelen zijn besteld,alleen…. 10 weken levertijd (tja… dat krijg je als je 2 stoelen niet van de standaardkleur wil hebben :-(). Hopelijk kunnen we het kerstdiner gebruik maken van de ruimte!

20627

Naast deze tafel moest ook eens opgeruimd worden. De schuur stond flink vol met spullen (op de grond) en gezien de wateroverlast die we na langdurige regen tot in de schuur hebben gehad, moesten die spullen eens van de vloer af.Zaterdag snel na het shoppen voor de nieuwe tafel, nog wat planken en hangmateriaal gehaald en nu hebben we dus mooie planken aan de muur in de schuur en opeens een zee van ruimte!

Zo zie je maar weer, we luieren niet alleen elk weekend op de boot, soms doen we ook in het weekend nog wat nuttigs :-).

Leave a Reply

27  +    =  36