Vrijgezellendag Ingrid en Raimond

20 Mei 2005 was het dan zover! Ingrid en ik (Raimond dus :-)) zijn verrast en opgehaald voor onze vrijgezellendag.
Ingrid werd van haar werk gehaald om 14:00 uur om uiteindelijk in Utrecht te belanden en daar met Anuschka, Bianca, Jemy en Martine een sieradenworkshop te volgen en dit gekleed in een mooi geel hesje waarop stond “I love Raimond”.

Ik werd verrast door Eddy, Robert, Robert-Jan, Ronald en Mathijs terwijl ik bezig was spullen voor het trouwen en de huwelijksreis bij elkaar te zoeken. Sybe kon het helaas niet meer halen, het Nederlandse fileleed zat hem helaas tegen.
Ik werd meegenomen naar Huizen waar we gingen Karten bij Coronel Kartracing.
Na 2 heats is het mij gelukt toch de een-na-laatste plek vast te houden :-).

Hierna weer in de auto en naar Utrecht gereden. Daar op de Neude kwam Sybe bij de groep en moest ook ik een geel hesje aan waarop stond “I love Ingrid”.
We gingen een grieks restaurant binnen waar uiteindelijk boven ik en Ingrid weer werden herenigd.

Hier hebben we de rest van de avond gezellig met z’n allen zitten eten onder af en toe een vragenvuur van Martine waaruit moest blijken of we elkaar wel goed genoeg kennen. We zijn hier gelukkig met vlag en wimpel voor geslaagd!

Al met al een zeer gezellige middag en avond en hierbij bedanken we iedereen die ons heeft verrast, we hadden het echt niet meer verwacht!

Nu is het nog even een paar daagjes wachten, veel regelen en dan niet vergeten het goede antwoord te zeggen, oftewel “JA”!

Leave a Reply

89  +    =  98